Laatste Nieuws

 

De roman Ventoux van Bert Wagendorp, gebaseerd op het filmscenario van Nicole van Kilsdonk en hemzelf, werd jubelend ontvangen door pers en publiek en beleeft reeds z'n 5de druk. Zo noemde de Volkskrant het boek al 'een jongensboek (m/v) over vriendschap dat leest als een trein', waardeerde de NRC het boek met vier sterren en zag uit naar de op handen zijnde film die 'de Nederlandse equivalent van Four weddings and a funeral' belooft.

In de feel good film Ventoux beklimmen vier mannen, vrienden van weleer, de Mont Ventoux. Op weg naar de top, maar vooral op zoek naar antwoorden op vragen uit het verleden en heden. Ze doen wat mannen zo goed kunnen: loodzware ernst en trivialiteit moeiteloos afwisselen.

Met Wilfried de Jong, Gijs Scholten van Aschat, Leopold Witte en Wim Opbrouck. In regie van Nicole van Kilsdonk.

Opnamen staan gepland voor 2014.20 June 2013