Laatste Nieuws

 

Op 25 maart zijn de opnames van de One Night Stand film Uit van start gegaan op locatie in Amsterdam.


De film gaat over de liefde tussen Thomas en Emma, die zich in een neerwaartse spiraal bevindt. Wanneer Emma besluit een paar maanden naar het buitenland te gaan, raakt Thomas in de ban van de angst om Emma te verliezen. Zijn onvermogen om hiermee om te gaan voert hem naar een oord, zo donker en ver van de werkelijkheid, dat hij op de avond van Emma's afscheidsfeest hun relatie letterlijk dreigt te verneuken.

De film is geschreven en geregisseerd door Michiel Rummens. KeyFilm produceert dit jaar ook de One Night Stand film Bowy is binnen van regisseur Aniëlle Webster en scenarist Hanna Bervoets.

One Night Stand is een gezamenlijk initiatief van de omroepen NTR, VARA en VPRO, het Mediafonds, het Nederlands Fonds voor de Film en het CoBO-fonds.
One Night Stand biedt jaarlijks nieuwe makers de kans een film van vijftig minuten te maken en zo hun talent te ontwikkelen. Dit jaar worden er acht films gerealiseerd die tijdens het Nederlands Film Festival in Utrecht in première zullen gaan. In het najaar van 2012 worden de films uitgezonden door NTR, VARA en VPRO.

KeyFilm produceerde eerder onder andere de One Night Stand films Maite was hier en Flysk en de speelfilm Richting West. Later dit jaar gaat de speelfilm Silent City van regisseur Threes Anna in première.25 March 2012